feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

wut do you think about this guys?

I got this pic from somewhere i forgot but its very nice and meaningful statement..perhaps I believe and notice that most of the girls will not satisfied with this statement...i guess..huhu..for me this statement is not used to be certain and true..whatever it takes, shape your mind, open your eyes and respond to the surrounding..adios.



Lets send the thief of this motorcycle to hell !!!

Kepada sesiapa yg ternampak motor 135 LC ni sila contact aku dengan segera...ni motor adik aku kena rembat smalam dekat surau mase tgh smayang Isyak..lahanat punya pencuri..mmg cilaka la lu..boleh plak die curi motor time2 org tgh smyg Isyak kat surau..mmg mati masuk nerake r lu..dh r baru beli je motor ni...byr pun tk abis lg..mase tu kunci handle je la..tk bajet r plak org nk curi kat surau plak tu sbb sbelum ni takde org lg yg kna rembat motor die kat surau tu..tapi dh takdir nk wat cmne..aku pun dh wat report polis tapi bkn senang nk dpt blik motor ni..org jahat kat Malaysia ni dkat mn2 pun ade bersepah2..tapi aku suspect r mesti keje bdk ngisap ni atau bahase k.L nye mat pitt..aku rse kalo lame2 tk jmpe gak mmg kene sembelih r motor ni part by part..aku doa & harap r motor adik aku ni akan dpt balik..




Ayat Tersirat Perempuan

Kalau perempuan tanya: Lawa ke budak pompuan tu?
Makna tersembunyi: Siapa yang paling lawa? I ke, budak pompuan tu?

Kalau perempuan tanya: You dah makan ke belum?
Makna tersembunyi: Jom pi makan. Lapar ni!

Kalau perempuan kata: Lawa-lawa la baju kat sini, yek.
Makna tersembunyi: Belikanlah untuk I.

Kalau perempuan kata: Rasa macam nak pening la.
Makna tersembunyi: Tolong picit kepala.

Kalau perempuan kata: Letihnya hari ni. Mana nak masak, basuh kain-baju lagi...
Makna tersembunyi: Kita makan kat luar jelah. Lepas tu, tolong basuh kain-baju sekali, yek.

Kalau perempuan kata: Kita lebih sesuai berkawan saja.
Makna tersembunyi: I tak nak kat you. Tak paham-paham ke?

Kalau perempuan kata: I suka berkawan dengan you. You baik, memahami bla bla bla...
Makna tersembunyi: Hish... I rasa macam minat sesangat kat you la... Rasa macam nak jadi awek you je.

Kalau perempuan tanya: You pernah tak teringatkan awek you yang dulu?
Makna tersembunyi: Kalau nak gaduh, kalau berani sangat, sebut la nama dia depan aku.

Kalau perempuan kata: I sanggup berkorban demi kebahagiaan you.
Makna tersembunyi: Amboi! Aku kena berkorban.Habih, hangpa dua ekoq gak yang seronok.

Kalau perempuan kata: I tak kisah kalau memang betul you nak kahwin lagi satu. Asalkan you berterus-terang dengan I, bersikap jujur dan berlaku adil.
Makna tersembunyi: Sapa kata aku tak kisah? Adil ke tak adil, aku tak kira! Langkah mayat aku dulu sebelum nak menikah lagi satu.




projek bm aku & bard 1st year 1st sem

video
Ni r projek bm aku wat ngan bard mase aku 1st year...mase tu aku amik engin lg..fikir2 blik lawak r pulak nk buat video projek ni & byk pulak halangan yg menimpa tym nk produce video ni..haha..name lecturer bm aku pun dh lupe..dh lame dh..aku pun tk sangka r pulak, subjek bm for engineering yg 1 credit our pun nk kena wat video for presentation..tajuk yg kitaorg pilih mase tu pasal incinerator..aku pun tk tau sangat pun pasal incinerator2 ni.mase tu aku duk mahalah bilal & badrul munir name membe aku ni duk mahalah sidek..aku ngan bard squatting r kat mahallah faruq kat bilik usrah sbelah je bilik membe2 kitaorg (kebab, bond, anas)..aku ngan bard main pecah masuk je bilik usrah tu..kitaorg produce video ni mase duk dlm bilik usrah tu r..baru 3 hari aku & bard duk bilik usrah tu..tiba2 fellow blok tu bleh plak wat spot check..adus kantoi squatting & kena halau balik mahalah lame..haha..penat je aku angkat brg2 & kemas bilik tu..hampeh btol la..tpi video ni ttp siap gak & ikut plan..tgk2 blik video ni bknnye best sangat pun..cam taik je aku tgk..dh r dpt B je bm aku..huhu..bard pun skrg dh kuor uia & sambung blajo kat oversea..



IIUM bird's eyes view

video