feedburner
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

feedburner count

Now, everyone can flyz!

Salam semua…..

Beberapa laman web yang memberikan anda peluang untuk menjana wang secara online tlh saya jumpai iaitu satu lmn web dan

mencuba sendiri dengan mendaftar sebagai ahli. Kononnya nk mencuba jer.

Tp alangkah terkejutnya, x smpi 2 hari sy mendaftar sy telah dikreditkan $33 dan sehingga skg kredit akaun sy smakin

bertambah.

Igt!! 1 dolar bersamaan dgn RM3.80.

Sy dh transfer sejumlah drpdnya ke akaun paypal sy dan membuat pmbelian online dengan mudah. Sy juga memindahkan sbhgnnya ke

dlm akaun bank.

Bagaimana caranya??? Adoi mudahnya..
1.Anda hanya perlu mendaftar dan terus mendapat $6 utk survey permulaan..
2.Isi survey yang disediakan dan anda akan mendapat 1-4 dolar utk setiap survey.

MUDAH BUKAN???????
So tggu apa lg???daftar ler skg.. x rugi langsung
klik je banner bwh ni..





Cuti Yg Sekejap


Malam ni dah nek bas..tinggal sehari lg cuti sbelum start sem baru,sem 3...




...and the journey continue



Yuna-Dan Sebenarnya

Labels:

video



Nihonggo' (日本語)

Labels:

Thanks and credited to hazrini (inn) sbb ajor aku bahase Jepun. Hasil pembelajaran yg effective finally aku dpt tau ejaan name aku dlm bahase Jepun..hoye..hoye


Atas permintaan miye..

miye..tu name kamu dlm nihonggo..

miye- ミヤ (sebutan nye jd mya)
syahmi- シヤヒミ (syahimi)




Love story-Taylor Swift

Labels:

video



Hepi holiday kepada semua mahasiswa2 & budak2 u especially budak2 uia..manfaatkanlah cuti anda dengan aktiviti2 yg berfaedah..peace!!



Post terbaru tahun 2009..haha

Labels: